Verzenden & tarieven

Verzendbeleid van Honingonline.nl

Wij streven er naar dat jij de bestelling zo snel mogelijk zal ontvangen. We proberen bestellingen die voor 15:00 uur besteld zijn nog dezelfde dag te versturen. In dat geval heb je de bestelde producten de volgende dag al in huis! 


Wij garanderen je dat bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld zijn, binnen 48 uur verzonden worden.  
Alle bestellingen tussen vrijdag 15:00 uur en maandag 08:00 uur zullen op maandagmiddag verzonden worden.

Als je een bestelling plaatst in onze webshop, wordt deze afgehandeld zodra de betaling succesvol is afgerond. Je krijgt na het bestellen automatisch een bericht als uw bestelling verzonden is, met daarin een track&trace-code, waarmee je jouw product online kunt volgen. Als vervoerspartner voor onze pakketten hebben wij voor postNL gekozen. Op de site van PostNL kan je altijd eenvoudig jouw bestelling volgen.

Als jouw bestelling klaar gemaakt wordt, inspecteert een medewerker van Honingonline het door jou bestelde product voor de verzending nog een laatste keer of het aan alle kwaliteitseisen voldoet, om het vervolgens netjes in te pakken. Door deze zorgvuldige werkwijze is de kans dat een besteld product in een verkeerde status jou bereikt uiterst gering.

Tarieven transactie, verpakking en verzending honing

Het is natuurlijk erg handig en efficiënt dat je onze mooie producten online kan bestellen. Echter, aan onze zorgvuldige verpakkingswijze en online bestelgemak zijn wel enige kosten verbonden. Wij hergebruiken aan ons geleverde dozen of gebruiken nieuwe dozen die geproduceerd zijn volgens het FSC-keurmerk. Op deze manier proberen wij ook met verzenden duurzaam bezig te zijn.

Wij hanteren voor ons duurzame verzendbeleid de volgende tarieven:

Orderwaarde
(totaalbedrag bestelling)
NederlandBelgiëDuitsland
Tot € 7,50€ 7,75€ 9,95€ 11,95
Vanaf 7,50€ 6,75€ 8,95€ 10,95
Vanaf € 15,-€ 5,75€ 7,95€ 9,50
Vanaf € 50,-

€ 4,75

€ 7,95€ 9,50
Vanaf € 80,-GRATIS€ 2,50€ 4,50
Brievenbuspakket (indien mogelijk)€ 3,95N.V.T.N.V.T.

Als de totale order zwaarder is dan 30 kilo, zal deze worden opgesplitst in meerdere pakketten. Hierover wordt je vooraf geïnformeerd.

Alleen als het door jouw bestelde pakket door de brievenbus past kan het als brievenbuspakket verzonden worden. Ook kwetsbare producten verzenden wij niet via de brievenbus post. Het systeem van de webshop berekent automatisch of dit het geval is. Als het pakket geschikt is voor deze verzendmethode zal dit als extra optie weergegeven worden in het betaalscherm. Omdat brievenbuspakketjes geen sluitende track&trace tot aan de deur hebben, is kwijt raken van de zending voor risico van de koper.

Je kan er ook voor kiezen om jouw bestelling in onze winkel te Lunteren afhalen. In dat geval worden geen verzendkosten gerekend. Het adres van dit afhaalpunt is:

Imkerij De Valksche Bijenhof  Koudhoornweg 8    6741 JG    Lunteren  www.bijenhof-dv.nl

Als je er voor kiest om het product af te halen, doorloop dan de onderstaande stappen:

  1. Ga naar de 'Winkelwagen' en klik op 'Afrekenen'
  2. Doorloop de de normale bestelprocedure en kies bij verzendmethode 'Afhalen in winkel'
  3. Betaal gemakkelijk via iDEAL u krijgt dan een e-mail met daarin een besteloverzicht
  4. Print dit besteloverzicht uit en neem deze mee als u uw bestelling af komt halen
  5. U krijgt binnen 2 werkdagen van ons bericht dat uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden
  6. Binnen 1 week nadat uw bestelling voor u is klaargezet dient u deze af te halen in onze winkel

Meer informatie over bestellen en wederzijdse rechten m.b.t. verzendingen kan je lezen in onze algemene voorwaarden.

Als je aanvullende vragen heeft over uw verzending, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.