Klanten geven ons een

1987 reviews
9.5 10.00
Tasabeh Omer - 10
Pluspunten
Ik vind het heel nutig
Verbeterpunten
N.v.t.

Verzenden & tarieven

Bestellen bij HONINGonline.nl = producten snel in huis

Fijn dat je bij ons wilt bestellen. We doen ons uiterste best om het zo snel mogelijk bij jou af te laten leveren.

Vuistregel is: WERKDAGEN VOOR 23:59 UUR BESTELD = VOLGENDE DAG VERZONDEN. 

Let wel: als je na vrijdagmiddag 16:00 uur besteld, wordt jouw bestelling pas op de maandag verwerkt.

Wij hebben gekozen voor samenwerking met het betrouwbare vervoersbedrijf PostNL. Nadat je besteld hebt en de order bij ons is verwerkt krijg je een mail met daarin een Track & Trace van jouw zending. In via het portal van PostNL kan je ten alle tijden de status van jouw bestelling zien en/of wijzigen!

Orderwaarde
(totaalbedrag bestelling)
NederlandBelgiëDuitsland
Tot € 7,50€ 7,95€ 9,95€ 11,95
Vanaf 7,50€ 6,95€ 9,75€ 10,95
Vanaf € 15,-€ 6,10€ 7,75€ 9,50
Vanaf € 50,-

€ 5,25

€ 7,75€ 9,50
Vanaf € 86,-GRATIS€ 2,75€ 4,50
Brievenbuspakket (indien mogelijk)€ 3,95N.V.T.N.V.T.


Tarieven transactie, verpakking en verzending honing

Om zo duurzaam mogelijk bezig te zijn, hergebruiken wij aan ons geleverde dozen of gebruiken nieuwe dozen die zo veel mogelijk geproduceerd zijn volgens het FSC-keurmerk.

Voor iedere order betalen wij de verzend-, transactie-, administratie- en verpakkingskosten. Hiervoor vragen we van jou ook een bijdrage. In de tabel op deze pagina staan de tarieven die we hanteren voor standaard pakketten binnen Nederland tot 15 kilo


SPOEDORDER = extra snelle levering

Wil je jouw bestelling extra snel in huis hebben? Dan kan je bij pakketten kleiner dan 15 kilo ook voor een spoedorder kiezen. Dit betekend dat je tot 16:30  uur (middag) kunt bestellen om het nog dezelfde dag verstuurd te hebben. Normaliter heb je jouw bestelling dan binnen 24 uur in huis! Voor het plaatsen van een spoedorder is helaas wel €10,- toeslag gerekend.

LET OP: Wij leveren het pakket dus extra snel aan bij PostNL. Wij kunnen echter helaas niet garanderen dat PostNL haar beloofde levertijden nakomt. Hieraan kunnen dus verder geen verplichtingen worden ontleend!


Pakketten met afwijkende maten

Als jouw bestelling zwaarder is dan 15 kilo, rekenen we hiervoor een toeslag tussen de € 2,00 en € 7,50 afhankelijk van het totaalgewicht en afleveradres. Deze worden automatisch door het systeem berekend.

Alleen als het door jouw bestelde pakket door de brievenbus past kan het als brievenbuspakket verzonden worden. Ook kwetsbare producten verzenden wij niet via de brievenbus post. Het systeem van de webshop berekent automatisch of dit het geval is.

Als het pakket geschikt is voor deze verzendmethode zal dit als extra optie weergegeven worden in het betaalscherm. Omdat brievenbuspakketjes geen sluitende track&trace tot aan de deur hebben, is het risico van kwijt raken van deze zendingen voor de koper. Ook kunnen wij bij brievenbuspost niet garanderen dat het de volgende dag in huis is.


Schade

Mocht je bestelling ondanks alles toch beschadigd raken, stuur ons dan een mail met foto's van de schade naar: klachten@honingonline.nl


Bestelling afhalen in onze winkel

Je kan er ook voor kiezen om jouw bestelling in onze winkel te Kootwijkerbroek of Lunteren af te halen (Graag uw voorkeurslocatie opgeven in het opmerkingenvakje). In dat geval worden geen verzendkosten gerekend. Bekijk hier openingstijden en adres van de winkel. U krijgt vooraf van ons bericht wanneer de bestelling klaar staat om afgehaald te worden. Vergeet bij het afhalen niet de opdrachtbevestiging mee te nemen ter controle.

Als je aanvullende vragen heeft over jouw verzending, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.