Klanten geven ons een

1987 reviews
9.5 10.00
Tasabeh Omer - 10
Pluspunten
Ik vind het heel nutig
Verbeterpunten
N.v.t.

Over Honingonline.nl

HONINGgonline.nl is de online winkel van imkerij De Valksche Bijenhof. Je kunt bij ons echte honing en andere bijenproducten kopen, die afkomstig zijn van onze eigen bijen. Imkerij De Valksche Bijenhof verzorgt ongeveer 300 bijenvolken, die uitgezet worden in diverse natuurgebieden in Nederland.

De Veluwe is de thuislocatie van De Valksche Bijenhof. De zelf gewonnen streekhoning komt dan ook van de Veluwe, evenals de linde- en heidehoning. Duurzaamheid en kwaliteit zijn de leidende factoren binnen onze imkerij. Door ons geheel eigen productieproces kunnen we de kwaliteit waarborgen. Zo weten wij zeker dat de honing die wij aanbieden van uitzonderlijke klasse is. En smaakvol ook. Al is smaak natuurlijk een persoonlijke kwestie.

De bijen van De Valksche Bijenhof zijn de motor van het bedrijf. En daar zijn wij ons van bewust. Wij gaan daarom ook met de grootste zorg met onze bijenvolken om en zoeken in alles het belang van de bijen te dienen. De honing wordt uitsluitend van overschotten gewonnen. In onze honing komen geen bestrijdingsmiddelen of kristalsuikers voor.

De Valksche Bijenhof produceert vooral ambachtelijke producten, maar is daarnaast ook vernieuwend en veel bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten op het gebied van honing en gezondheid. Zo heeft De Valksche Bijenhof bijvoorbeeld Keelgelei ontwikkeld, een geheel nieuw en uniek product voor allerlei luchtwegklachten. 

Rauwe en koud geslingerde honing

Rauwe en koudgeslingerde honing zijn termen die overal op internet rondgaan. Ook wij gebruiken deze termen elders in onze honing webshop. Maar wat houden deze termen eigenlijk in? Rauw staat synoniem voor onbewerkt en zonder (kunstmatige) toevoegingen. En dat is onze honing. Na het oogsten van de honing wordt de honing uit de honingraat geslingerd en zonder toevoegingen in potten of emmertjes gedaan voor de verkoop.

Koud geslingerd is eigenlijk een aparte term. Met de term 'koud geslingerde honing' wordt bedoeld dat de honing ook in een later stadium nooit verhit wordt boven de 40 graden Celsius. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat door verhitting boven de 40 graden Celsius de goede enzymen en eiwitten afgebroken worden. Wij houden hier rekening mee en waken er voor om alle enzymen te behouden in de honing.

Propolis, Keelgelei, Honing met Kaneel en...

Honing van de imker is dus heel gezond. Maar wist je dat er meer bijenproducten en combinaties met honing veel extra mogelijkheden bieden ter ondersteuning van jouw gezondheid? Bij HONINGonline.nl vertellen we je alles over de gezonde werking van Propolis als een soort natuurlijk antibioticum, onze unieke Keelgelei als hét middel tegen hoesten en keelpijn, en natuurlijk de unieke samenstelling van honing met kaneel.

Honing en bijenproducten in onze fysieke winkel

Honing en andere bijenproducten online bestellen is erg makkelijk. Wil je liever de producten eerst zien en uitleg ontvangen?. Dat kan. Imkerij De Valksche Bijenhof heeft naast de webshop ook een gezellige, sfeervolle winkel waar je terecht kan om alles eens goed te bekijken. Onze medewerker kan je uitgebreid informeren over de smaak en alle eigenschappen en voordelen van onze producten. 

Meer gegevens over deze honingwinkel vindt je hier >>