Klanten geven ons een

1800 reviews
9.5 10.00
dirk - 10
Pluspunten
zeer snelle verzending en supergoed verpakt altijd
Verbeterpunten
N.v.t.

Reviews van klanten bij Honingonline.nl

Honing in onze webshop is direct afkomstig uit de ambachtelijke imkerij De Valksche Bijenhof.

Inmiddels hebben wij de ze webshop met rauwe honing van de imker al een aantal jaar. Vrijwel alle gebruikers van onze producten zijn zeer tevreden over de smaak en de kwaliteit van de honing. Benieuwd hoe wat andere klanten precies van onze producten vinden?

Lees dan hieronder alle productreviews van onze klanten!

Geverifieerd

Rodger Kats

Zeep

  • Review toegevoegd:01-09-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

ik heb de zeep besteld dat ik veel last had van uitslag door de warmte bij 2 dagen gebruikt te hebben was er duidelijk verschil
Ik was erg blij dat het zo goed werkte bij me!

Ruud

Mede - honing wijn

  • Review toegevoegd:01-09-2020
  • Gemiddelde Score: (4)

Goede smaak, iets zoet. Alleen ja,mmer dat er maar 1 smaak variant is

Ruud

Kastanje honing

  • Review toegevoegd:01-09-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Heelijke honing met een rijpe smaak, heerlijk op roggebrood met een stukje blauwschimmelkaas

Ruud

Goed van smaak

  • Review toegevoegd:01-09-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Niet te zoet en een fruitige nasmaak

Geverifieerd

Edwin Loos

Heerlijk Trio Honing

  • Review toegevoegd:29-08-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Blij was ik toen de 3 (grote) potten honing binnenkwamen. Meteen met een (schoon) lepeltje aan de gang en het hele gezin laten proeven. De Bieschbos honing kwam als favoriet uit de test. De Polderhoning als op eej goede tweede plek (we wonen in Zeewolde dus enig voordeel voor die honing) de Nederlandse bloemenhoning was een zeer goede derde. Om het even wie op welke plek stond ze waren allemaal vrij snel op. Nu de Strandja honingen op bestelling staan. Testen we weer geheel vrijwillig de potjes op hun inhoud ^^ We dagen iedereen uit om mee te testen! Honing van Honing online is puur goud!

Geverifieerd

Anette Thomassen

Ideaal!

  • Review toegevoegd:27-08-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Echt een uitvinding deze pomp, werkt heel goed bij de vloeibare honing. Geen geknoei meer, handig met 2 maten deksels.

Johan Steketee

Honingpomp dispenser

  • Review toegevoegd:24-08-2020
  • Gemiddelde Score: (4)

Een heel fijne oplossing om bv een kleine hoeveelheid lindehoning op een lepeltje te laten druppelen. Zonder dat gedoe met een lepeltje in het potje roeren en dan te ontdekken dat er een deel weer afdruipt als je het er uithaalt

Johan Steketee

Lindehoning als wondbedekker

  • Review toegevoegd:24-08-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Lindehoning werd in de litteratuur genoemd als bij uitstek geschikt als . wondbedekking. Het heeft een antibacteriële werking. Daarom gebruik ik het vaak als middel tegen een geïrriteerde keel.

Sander Alexander

Fout

  • Review toegevoegd:21-08-2020
  • Gemiddelde Score: (3)

let op: in het engels is het Mead ipv Mede

Geverifieerd

Carolien Houmes

Propolis tinctuur

  • Review toegevoegd:18-08-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

een super middel ! mijn handnagel is na lange tijd niet meer ontstoken....!




Weergeven 81 t/m 90 van in totaal 561