Klanten geven ons een

1800 reviews
9.5 10.00
dirk - 10
Pluspunten
zeer snelle verzending en supergoed verpakt altijd
Verbeterpunten
N.v.t.

Reviews van klanten bij Honingonline.nl

Honing in onze webshop is direct afkomstig uit de ambachtelijke imkerij De Valksche Bijenhof.

Inmiddels hebben wij de ze webshop met rauwe honing van de imker al een aantal jaar. Vrijwel alle gebruikers van onze producten zijn zeer tevreden over de smaak en de kwaliteit van de honing. Benieuwd hoe wat andere klanten precies van onze producten vinden?

Lees dan hieronder alle productreviews van onze klanten!

Will Maarschalkerweerd

Heerlijke combinatie

  • Review toegevoegd:18-11-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Ontzettend lekkere honing, geweldige combinatie...
Eigenlijk bijna te lekker.

Miranda Freeke-Zuiderbaan

Heerlijk en helpt

  • Review toegevoegd:13-11-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Wauw een keelgelei die zoveel beter smaakt dan een chemische keelsiroop, maar wel wat voor je doet. Ik had een kleine verpakking besteld om te testen, maar ga zeker voor de wintermaanden nog meer inslaan!

joop rozenberg

super spul

  • Review toegevoegd:11-11-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

al twee jaar geen longontsteking meer gehad daarvoor minimaal drie keer per jaar veel minder benauwdheids klachten dus veel meer weerstand

Geverifieerd

Carla Verwoert

Net binnen gekregen

  • Review toegevoegd:11-11-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Mijn vraag is alleen hoe dit ingenomen wordt? Ik kan daar nergens iets van vinden.
Wat is een advies, want zo lekker is het niet.

Bertus Vorstenbosch

Te lekker

  • Review toegevoegd:10-11-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Ik vond de milde al erg lekker, deze maar geprobeerd.
Maar watveen heerlijke honing smaak, fles was snellerbleeg dan de befoeling wss

NCvHerwaarden-Kousemaker

Propolis tinctuur

  • Review toegevoegd:10-11-2020
  • Gemiddelde Score: (4)

Mijn man is bijna 3 weken geleden positief getest op corona en mede dank zij deze tinctuur volledig genezen en ik zelf ben negatief getest en denk mede doordat ik deze tinctuur al zeker een half jaar ,dagelijks 40a50 druppels inneem tegen zeer ernstige arthrose + de keelgel en bovendien geloof ik dat God Zijn zegen er aan verbonden heeft, het uitstekend met ons gaat. Heb inmiddels ook 2 kunstkniën en kan weer alles doen en loop weer als een kievit. Mvg

NCvHerwaarden

Keelgel

  • Review toegevoegd:10-11-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Werkt uitstekend,is asngenaam van smaak,mijn man is bijna 3 weken geleden positief getest op corona,heeft alleen veel gehoest en is nu volledig hersteld,mede dank zij deze keelgel .

Karim El Bouchtaoui

Heerlijke Nederlandse Honing

  • Review toegevoegd:10-11-2020
  • Gemiddelde Score: (4)

Lekkere honing, kwaliteit en dat proef je.

Jan

Top!

  • Review toegevoegd:10-11-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Echt heerlijk deze honing, verslavend!

Jan

Smaakvolle honing

  • Review toegevoegd:10-11-2020
  • Gemiddelde Score: (4)

Lekkere en rauwe honing, mooie structuur. Kwaliteit en dat proef je

Weergeven 41 t/m 50 van in totaal 562