Klanten geven ons een

1800 reviews
9.5 10.00
dirk - 10
Pluspunten
zeer snelle verzending en supergoed verpakt altijd
Verbeterpunten
N.v.t.

Reviews van klanten bij Honingonline.nl

Honing in onze webshop is direct afkomstig uit de ambachtelijke imkerij De Valksche Bijenhof.

Inmiddels hebben wij de ze webshop met rauwe honing van de imker al een aantal jaar. Vrijwel alle gebruikers van onze producten zijn zeer tevreden over de smaak en de kwaliteit van de honing. Benieuwd hoe wat andere klanten precies van onze producten vinden?

Lees dan hieronder alle productreviews van onze klanten!

Geverifieerd

Miranda Freeke-Zuiderbaan

Wonderzalfje

  • Review toegevoegd:08-12-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Dit zalfje al bij mezelf op een wondje kunnen toepassen en bij mijn man op een exceem droge huidplek gebruikt. Beide plekjes waar we al een tijdje mee aan liepen te modderen en met dit zalfje het vrij snel rustig was. Dit blijft dus in mijn thuisapotheek!

Geverifieerd

Miranda Freeke-Zuiderbaan

Smakelijk en herkenbaar

  • Review toegevoegd:08-12-2020
  • Gemiddelde Score: (4)

Zo lekker deze variant, ben dol op kaneel en die komt hier goed tot zijn recht. Als ik een schepje in mijn thee (zodra afgekoeld) doe, lost de honing op en blijft de kaneel achter als residu in de laatste slok. Wellicht bewaren voor de vele andere mogelijkheden als dit niet bevalt, want aan veelzijdigheid geen gebrek.

Miranda Freeke

Blij met deze heerlijke hulp bij ziek en zeer

  • Review toegevoegd:08-12-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Wat fijn zeg deze “hoestsiroop”, natuurlijk middel wat helpt en verzacht en absoluut geen straf is om in t nemen. Eerst een klein potje meebesteld om te proberen, maar de grote variant is nu ook al onderweg. Ik kan me geen winter meer zonder voorstellen!

Geverifieerd

Ramon 

Geweldig lekker

  • Review toegevoegd:05-12-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Ik kan niet meer zonder deze heerlijke honing. Ik raad het aan iedereen aan, maar laat a.u.b wel een paar potjes voor mij over ;-)

Marie Grace Mukaperezida

Xxxl bloem honing

  • Review toegevoegd:26-11-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Grote emmer lekker honing voor langere tijd

Geverifieerd

Joke Doesburg

distelhoning

  • Review toegevoegd:20-11-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Een erg smakelijke zoet-frisse honing. Een aanrader.

Geverifieerd

Joke Doesburg

Api totaal honing.

  • Review toegevoegd:20-11-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Iedere dag een theelepel geeft me het gevoel dat het me goed doet. Ik vind het niet super lekker, maar op deze manier is de propolis, die erin is verwerkt, te eten.

Geverifieerd

Joke Doesburg

raathoning

  • Review toegevoegd:20-11-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Dit is toch wel heel erg lekker. Een stukje zomaar of in de yoghurt.
De service van dit bedrijf is prima.

Will Maarschalkerweerd

Te lekker!

  • Review toegevoegd:18-11-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Super lekkere combinatie honing met kaneel, zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Will Maarschalkerweerd

Ontzettend lekkere honing en heerlijk voor de keel

  • Review toegevoegd:18-11-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Écht heel erg lekker. Fantastisch voor de keel.
Ga volgende keer beslist een grotere pot aanschaffen.

Weergeven 31 t/m 40 van in totaal 562