Klanten geven ons een

1800 reviews
9.5 10.00
dirk - 10
Pluspunten
zeer snelle verzending en supergoed verpakt altijd
Verbeterpunten
N.v.t.

Reviews van klanten bij Honingonline.nl

Honing in onze webshop is direct afkomstig uit de ambachtelijke imkerij De Valksche Bijenhof.

Inmiddels hebben wij de ze webshop met rauwe honing van de imker al een aantal jaar. Vrijwel alle gebruikers van onze producten zijn zeer tevreden over de smaak en de kwaliteit van de honing. Benieuwd hoe wat andere klanten precies van onze producten vinden?

Lees dan hieronder alle productreviews van onze klanten!

Geverifieerd

Fatima

Favoriet, heerlijke honing

  • Review toegevoegd:05-01-2021
  • Gemiddelde Score: (5)

Eerder groot formaat gekocht, zeer goede smaak. Ik heb de middel aangeschaft voor iemand die het bij mij had geprobeerd en geen allergische reacrie heeft gehad. Super!

Geverifieerd

Fatima

Beter dan siroop

  • Review toegevoegd:05-01-2021
  • Gemiddelde Score: (5)

Goede keelgelei. Smaakt ook goed, anders dan de keelsiroop van de drogist. Heb deze ook aangeschaft voor mijn ouders

Fatima El Bali

Lekkere honing

  • Review toegevoegd:05-01-2021
  • Gemiddelde Score: (3)

Ik heb deze geprobeerd met het idee dat het een heel andere smaak zou hebben. Mijn voorkeur is toch de Veluwse heidehoning

Geverifieerd

Noor 

Heerlijk

  • Review toegevoegd:19-12-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Heerlijk door mijn havermout en mijn thee! Je proeft de kwaliteit. Mijn zoon zijn favoriete honing.

Geverifieerd

Noor 

Geweldig pakket

  • Review toegevoegd:19-12-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Love this pakket! Propolis heb ik nog niet gebruikt maar de rest wel en ze zijn 1 voor 1 heerlijk! De gezondheidsvoordelen is natuurlijk mooi meegenomen. Ik eet het elke dag dus het gaat zo op haha. Nieuwe bestelling komt eraan zodat ik een voorraadje heb de komende weken.

Geverifieerd

Anis S.

Super romig, lekker en zeker gezond

  • Review toegevoegd:14-12-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

U proeft echt de koninklijkegelee, dat is zeker. Een zachte en romige, super lekker en zeer gezonde honing.

Geverifieerd

Anis S.

Super lekker

  • Review toegevoegd:14-12-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Niet te zoet, zacht en niet te vloeibaar. Een smaakvol honing, je proeft gemakkelijk de wilde bloemen met elke lepel, ook een beetje fruitig, het is zeker een van de lekkerste honing ik ooit geproefd.

Nell

Heerlijk

  • Review toegevoegd:10-12-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Het smaakt heerlijk en verzacht. We nemen het nu preventief.

Geverifieerd

Miranda Freeke-Zuiderbaan

Heerlijke winterse smaak

  • Review toegevoegd:08-12-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Deze honing zou ik vanwege de smaak vooral voor de wintermaanden bestellen. Erg specifieke smaak natuurlijk, speculaas; maar heerlijk als accent of weg te snoepen op brood

Geverifieerd

Miranda Freeke-Zuiderbaan

Verwennerij

  • Review toegevoegd:08-12-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Ik ga niet beweren dat het chocopasta benaderd qua smaak, want dan doe ik echt veel tekort aan dit heerlijke honing met cacaogoedje wat natuurlijk is en niet chemisch zoals een pasta. Honing is goed voor je dat is duidelijk, maar eerlijk is eerlijk deze heb ik gewoon om te snoepen besteld.

Weergeven 21 t/m 30 van in totaal 562