Klanten geven ons een

1987 reviews
9.5 10.00
Tasabeh Omer - 10
Pluspunten
Ik vind het heel nutig
Verbeterpunten
N.v.t.

Reviews van klanten bij Honingonline.nl

Honing in onze webshop is direct afkomstig uit de ambachtelijke imkerij De Valksche Bijenhof.

Inmiddels hebben wij de ze webshop met rauwe honing van de imker al een aantal jaar. Vrijwel alle gebruikers van onze producten zijn zeer tevreden over de smaak en de kwaliteit van de honing. Benieuwd hoe wat andere klanten precies van onze producten vinden?

Lees dan hieronder alle productreviews van onze klanten!

Lucie Peelen

Werkt geweldig

  • Review toegevoegd:24-07-2021
  • Gemiddelde Score: (5)

Na één keer smeren op een enorm opgezette muggenbult was de druk er heel snel vanaf. Heel fijn om daar achter te komen aangezien we hier met drieën in huis zijn die er geregeld last van hebben.

NeelvHerwaarden

Super Keelgelei

  • Review toegevoegd:16-07-2021
  • Gemiddelde Score: (5)

Werkt goed bij verkoudheid en keelpijn verzacht en geneest.

NeelvHerwaarden

Desinfecterend en genezend

  • Review toegevoegd:16-07-2021
  • Gemiddelde Score: (5)

Gebruik bij psorias gezicht en bij littekens operatie, werkt goed.

NeelvHerwaarden

Haaruitval.

  • Review toegevoegd:16-07-2021
  • Gemiddelde Score: (5)

Mijn haar viel zo uit, met kammen , bossen ,iedere keer weer,sinds ik met propolis was ,bijna niet meer (gewoon denk ik) en het groeit vlugger en zit beter. WS omdat de psoriasis rustgen stabiel is

NeelvHerwaarden

Zacht en desinfecterend

  • Review toegevoegd:16-07-2021
  • Gemiddelde Score: (5)

Heb sporiasis.werkt er goed tegen,super zachte huid,is ook puur natuur,beter dan al die chem.douchegels

Neel v Herwaarden

Enorm geneeskrachtig goedje.

  • Review toegevoegd:16-07-2021
  • Gemiddelde Score: (5)

Propolistinctuur, ik neem nu 2x15a20 druppels van de 30%in. Werkt enorm goed bij mij ,heb zeer ernstige arthrose ,heb 4a5 jaar niet meer in de tuin kunnen werken ,doe nu na 2 knie prothesen weer alles ,ook met mijn handen en ondanks onderrugscoliose links. 2, gebeten door hond dochter. Na prop.tinct. en ginsengcreme perfekt genezen.nog heel dun streepje. 3, zoon snijd in duim behoorlijk diep ,vetweefsel zichtbaar,na propol.tinct. dun streepje en doet erweer alles mee. Geweldig met en door Gods Zegen.

N C v Herwaarden

Over propolis tinctuur, 30%.

  • Review toegevoegd:16-07-2021
  • Gemiddelde Score: (5)

Ik neem nu van deze (30%) 2x 15a20 druppels in ol een korstje brood,heb inmiddels in 2a3jaar tijd 2knieprothesen,had 4 a 5 jaar niks in de tuin gewerkt, liep zelfs vanaf februari tot 8 juni 2020 met krukken ,heb na de operatie rustig gerevalideerd en kan nu weer bijna alles zelf doen ,ook bijna op mijn hurken zitten ,ik was en poets en boen en naai en brei, terwijl ik zeer ernstige arthrose heb,schouders ,handen,voeten,flinke onderrugscoliose links en dan zo lopen,fietsen werken geweldig dat de Heere God dit middel zo wil zegenen,super,super. Ik werd vorig jaar gebeten in mijn duim door de hond van mijn dochter propolis erop en ginsengcreme en bijna niks meer te zien. Een dun streepje, mijn zoon snijd in zijn duim,zover dat hetvetweefsel er al uitkwam, propolis erop en ginsengcreme ,dun streepje te zien nog en hij doet eralles weer mee. Super " antibiotica natura" het allerbeste dus.

Geverifieerd

Win van Draanen

Superlekker

  • Review toegevoegd:01-07-2021
  • Gemiddelde Score: (5)

Een heerlijke honinglolly. Gelukkig verkrijgbaar in XL verpakking!

Geverifieerd

Juliette Hissink

Super voor mijn gezondheid

  • Review toegevoegd:25-06-2021
  • Gemiddelde Score: (5)

Ik mix de korrels door mijn havermout en voel me hier super gezond bij!

Geverifieerd

Juliette Hissink

Ook heerlijk en puur!

  • Review toegevoegd:25-06-2021
  • Gemiddelde Score: (5)

Genieten zo van een lepeltje!

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 628