Klanten geven ons een

1219 reviews
9.5 10.00
Coby Last - 10
Pluspunten
Goede services en contact onder elkaar allemaal goed geregeld!
Verbeterpunten
N.v.t.

Reviews van klanten bij Honingonline.nl

Honing in onze webshop is direct afkomstig uit de ambachtelijke imkerij De Valksche Bijenhof.

Inmiddels hebben wij de ze webshop met rauwe honing van de imker al een aantal jaar. Vrijwel alle gebruikers van onze producten zijn zeer tevreden over de smaak en de kwaliteit van de honing. Benieuwd hoe wat andere klanten precies van onze producten vinden?

Lees dan hieronder alle productreviews van onze klanten!

Geverifieerd

adri boer

Heerlijk

  • Review toegevoegd: 02-06-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Zuivere goede smaak en gezonde uitwerking

Marianne

Fijne honing

  • Review toegevoegd: 02-06-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Heel fijne honing voor de thee, havermoutpap en door een smoothie.

Marianne

Fijne zalf

  • Review toegevoegd: 02-06-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Mijn zoon was flink gekrabt door een kat. Diepe halen over zijn armen. Propoliszalf verzachtte direct. Één van de krassen werd rood en dik maar omdat we bleven smeren met de propoliszalf was het 24 uur later weer helemaal rustig. Heel fijn dus ???? uiteindelijk moest hij toch nog naar de huisarts maar dat was voor een tetanus spuit... Ik had de zalf nog maar kort in huis maar de vuurdoop heeft hij doorstaan ,;)

Marianne

Heerlijk zachte honing

  • Review toegevoegd: 02-06-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Deze honing is heerlijk fris en zacht van smaak.
Ik doe het zelfs weleens op brood.

Marianne

Mijn favoriete honing

  • Review toegevoegd: 02-06-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Van alle heerlijke honing soorten van Honingonline is dit mijn favoriete ????

MarG

Heerlijk

  • Review toegevoegd: 30-05-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Heerlijke verfijnde honing. De raat zelf, krijg ik helaas niet helemaal weg, wat ik wat lastiger vind om te eten. Honing zelf echt top!

Jeroen

De lekkerste noga

  • Review toegevoegd: 27-05-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Ik heb al heel wat noga in mijn leven geproefd, maar nooit zo lekker als deze noga. Heerlijk zacht, subtiele honingsmaak, vol met hazelnoten en een goede frisse frambozensmaak. De combi is echt verrassend.

Geverifieerd

Nel de Groot

kennismakingspakket

  • Review toegevoegd: 25-05-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Heel fijn om diverse smaken te proberen

Geverifieerd

Familie Isikima

Natuurlijke variant op strepsils

  • Review toegevoegd: 18-05-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Smaken als strepsils maar deze hebben een heerlijke kern van vloeibare honing. Lekker verzachtend voor de keel.

Geverifieerd

Familie Isikima

Fris

  • Review toegevoegd: 18-05-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Heerlijk, frisse honingsnoepjes. Uitermate geschikt voor als je verkouden bent; je neus gaat er van open.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 468