Klanten geven ons een

1327 reviews
9.6 10.00
Mahmoud Aliaghaei - 9
Pluspunten
echt lekker en smake is heel anders
Verbeterpunten
N.v.t.

Reviews van klanten bij Honingonline.nl

Honing in onze webshop is direct afkomstig uit de ambachtelijke imkerij De Valksche Bijenhof.

Inmiddels hebben wij de ze webshop met rauwe honing van de imker al een aantal jaar. Vrijwel alle gebruikers van onze producten zijn zeer tevreden over de smaak en de kwaliteit van de honing. Benieuwd hoe wat andere klanten precies van onze producten vinden?

Lees dan hieronder alle productreviews van onze klanten!

Geverifieerd

Marjan

Tractatie

  • Review toegevoegd: 20-10-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Een tractatie voor je smaakpupillen!

Geverifieerd

Marjan

Heerlijk!

  • Review toegevoegd: 20-10-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Wat een heerlijke smaak heeft deze honing! Echt een belevenis. Ook deze zal ik in de toekomst zeker nog een keer bestellen

Geverifieerd

Marjan

Helpt echt

  • Review toegevoegd: 20-10-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Dit product heb ik besteld omdat ik altijd verkouden ben. Sceptisch van aard ben ik, maar het product heeft mij echt geholpen me snel beter te voelen. Ook een klein wondje genas snel. Ik zal het zeker weer bestellen als mijn flesje leeg is.

Anneke de Boer

Heerlijke koolzaadhoning

  • Review toegevoegd: 19-10-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Deze heerlijke koolzaadhoning is een traktatie voor je smaakpapillen!
Een echte aanrader.

marrita

heerlijk snoepje voor je weerstand

  • Review toegevoegd: 19-10-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Speciale smaak, lekker kruidig en ook nog eens goed voor de weerstand

Marrita

Heerlijke honing

  • Review toegevoegd: 19-10-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Elke dag een boterham met deze smaakvolle honing!

Marrita

Honing vital

  • Review toegevoegd: 19-10-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Heerlijke manier om propolis in te nemen.

Marrita

Heerlijke beetje kruidige smaak

  • Review toegevoegd: 19-10-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Lekker snoepje bij keelpijn of zomaar lekker tussendoor.

Monique Jansen

Lekker

  • Review toegevoegd: 16-10-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

De milde mede smaakte voor mijn gevoel sterker dan de pittige mede. De pittige vind ik juist zacht en vol van smaak, de milde heeft een iets wrangere smaak.

Geverifieerd

Dianne van Dal

Superlekkere brokhoning

  • Review toegevoegd: 15-10-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Mijn dochter en ik zijn verslaafd aan deze Biesbosch raat/brokhoning, die we lekkerder vinden dan Biesbosch honing gevuld met heideraat, waarvan de raat zuurder van smaak is.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 535