Klanten geven ons een

1037 reviews
9.5 10.00
Viviënne Huberts - 10
Pluspunten
De produkten kwamen goed verpakt aan en ik had ze snel in huis. Beide honingen Veluwse heidehoning en honing/drop Keelgelei zijn echt heerlijk, ik ben heel tevreden met mijn eerste kennismaking met deze webwinkel.
Verbeterpunten
N.v.t.

Reviews van klanten bij Honingonline.nl

Honing in onze webshop is direct afkomstig uit de ambachtelijke imkerij De Valksche Bijenhof.

Inmiddels hebben wij de ze webshop met rauwe honing van de imker al een aantal jaar. Vrijwel alle gebruikers van onze producten zijn zeer tevreden over de smaak en de kwaliteit van de honing. Benieuwd hoe wat andere klanten precies van onze producten vinden?

Lees dan hieronder alle productreviews van onze klanten!

vanopbroeke

Koek

  • Review toegevoegd: 24-02-2020
  • Gemiddelde Score: (4)

De koek was lekker maar toch is mijn hoordeling te droog ofwel te oud.

Ode

Lekker!

  • Review toegevoegd: 04-02-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Heerlijk volle smaak. Ik neem telkens een volle lepel rechtstreeks in de mond. De was is zo licht en bros dat je het meeste al gewoon met de honing doorslikt. De rest zou je ook zo door kunnen slikken of er een tijdje op kauwen en wegdoen.

Ode 

Heerlijk

  • Review toegevoegd: 04-02-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Erg lekkere honing! Je hebt de indruk iets heel fleurig en licht op te nemen. Je wordt er instant vrolijk van!
Ik heb het ook gebruikt op een pijnlijk kloofje aan mijn pink. Na twee dagen was het genezen terwijl ik al twee weken aan het smeren was met andere producten die helemaal niet hielpen!

Ode

Verrassend

  • Review toegevoegd: 04-02-2020
  • Gemiddelde Score: (4)

Voorjaarspollen gekocht om preventief te gebruiken voor mijn hooikoorts. Nog te vroeg om te kunnen oordelen of het werkt. In ieder geval ben ik alvast blij met dit gezonde extraatje. Het was even wennen aan de wat aparte smaak, maar met een beetje yoghurt of verse kaas valt het heel goed mee. Na een tijdje valt de wat zoetere smaak meer op.

Geverifieerd

Richard de Bakker

koek

  • Review toegevoegd: 27-01-2020
  • Gemiddelde Score: (3)

De koek vonden we erg lekker, alleen wel een beetje oud.

Geverifieerd

Dennis van der Wolf

Heerlijke honing

  • Review toegevoegd: 27-01-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Heerlijke honing met een kruidige nasmaak. Lekker om zo te eten of voor op brood.

Geverifieerd

Irina Klooster

Keelgelei

  • Review toegevoegd: 27-01-2020
  • Gemiddelde Score: (4)

Ik gebruik deze altijd voor mijn zoontje als hij verkouden is en erg veel hoest, binnen paar dagen is alles bijna over. Echt een super keelgelei!

Geverifieerd

Joke Doesburg

Verrassend lekkere kandijkoek

  • Review toegevoegd: 20-01-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Toen ik hem ontving leek hij me erg stevig en droog, maar na de eerste plak was mijn mening veranderd. Hij is heerlijk. Met wat roomboter wordt hij nog lekkerder.

Wouter

(H)eerlijke Raathoning van de heide

  • Review toegevoegd: 18-01-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Veluwse heideraathoning van HONINGonlibe.nl is heerlijke pittige honing, er bestaat geen betere.

Goed werk en goede honing! Dank je wel!

Hendrik-Jan van Dijk

Heerlijk...zacht maar zoveel smaak

  • Review toegevoegd: 15-01-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Heerlijke heide honing die voor zijn soort mooi zacht van smaak is. We kunnen er niet van afblijven!

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 381