Klanten geven ons een

772 reviews
9.5 10.00
Frans - 10
Pluspunten
Gebruikt in een bier, heerlijk!
Verbeterpunten
N.v.t.

Reviews van klanten bij Honingonline.nl

Honing in onze webshop is direct afkomstig uit de ambachtelijke imkerij De Valksche Bijenhof.

Inmiddels hebben wij de ze webshop met rauwe honing van de imker al een aantal jaar. Vrijwel alle gebruikers van onze producten zijn zeer tevreden over de smaak en de kwaliteit van de honing. Benieuwd hoe wat andere klanten precies van onze producten vinden?

Lees dan hieronder alle productreviews van onze klanten!

Geverifieerd

Gerda Postmus

Voordeelpakket

  • Review toegevoegd: 19-08-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Ik vind alle 3 soorten van dit voordeelpakket heerlyk,ik doe het in de thee,ik doe het smorgens in een beker lauwwarm water met een halve citroen,ja ik doe het zelfs als suikervervanger in de koffie,ik heb het al een paar kennissen aangeraden,myn neef wilt ook bestellen voor zyn keel,hy is vaak hees...

Wik

Prima spul & Goede tip voor gebruik

  • Review toegevoegd: 17-08-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Propolis heeft mij al meerdere keren heel goed geholpen bij keelontstekingen en blaasontsteking.
Omdat het niet echt fijn is om in te nemen, de volgende tip: Koop bij de Apotheek lege capsules waar 10/15 druppels in passen.
Haal de twee helften van elkaar en druppel met de pipet de druppels erin, sluit de capsule met het kortere kapje en neem direct in met een glas water.
Totaal niet moeilijk en helemaal niet zo duur.
Misschien een optie om ze ook te kunnen mee bestellen?

Hanneke Rompa

Bloemenhoning

  • Review toegevoegd: 10-08-2019
  • Gemiddelde Score: (4)

Vol en rijk van smaak. Een heerlijk product en een nette prijs

Geverifieerd

Marianne Fons

Honing met kaneel

  • Review toegevoegd: 31-07-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Deze honing is geweldig. Favoriet van mij. In plaats van een koekje bij thee of koffie neem ik een knackertje honing met kaneel.
Dit is beslist niet de laatste keer dat ik iets bestel.

Geverifieerd

Marianne Fons

kennismakingspakket

  • Review toegevoegd: 31-07-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Heb is echt een genot om al die heerlijke smaken te mogen proeven.
Wij kunnen geen keus maken welke nou het lekkerst is. Eerlijk gezegd allemaal. Super!!

Nico

Zo lekker!

  • Review toegevoegd: 30-07-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Ook al voor de 3de keer besteld. Deze Biesbosch honing is ruw dus bevat al het goede van echte honing en dat proef je. We gebruiken het i.p.v. suiker voor alles wat zoet moet zijn dus gelukkig een gezond natuurlijk en veel lekkerder alternatief.

Joanne van den Bosch

Zeer smaakvol!

  • Review toegevoegd: 29-07-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Deze honing is puur natuur en dat proef je direct! De volle, zoete smaak maakt 'm bijvoorbeeld uitstekend geschikt als broodbeleg. Genieten!

Nadia

Sprookjesachtig lekker!

  • Review toegevoegd: 26-07-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Dit is voor mij toch wel de lekkerste honing die ik ooit heb geproefd! Ik kan het niet anders omschrijven dan zo:
Stel dat je in een zonnige sprookjeswereld leeft en daar van de honing proeft. Zó smaakt deze honing. En als je nog nooit honing hebt gegeten zou het goed kunnen dat dit de smaak is die je je erbij voorstelt. Met een klein vleugje kruidigheid.

Geverifieerd

F.L.M. Steenpoorte

Heerlijke speculaashoning

  • Review toegevoegd: 12-07-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Heerlijk product! Omdat het erg zoet is (gek hè bij honing:-) heb je er maar heel weinig van nodig. Omdat ik geen geraffineerde suikers eet bak ik sons cake met honing als zoetstof die dan soms net niet zoet genoeg is. Heerlijk om er dan een laagje van deze honing op te doen!! Ook niet te versmaden op pannenkoeken!

Familie Baltus

4 kg rauwe honing

  • Review toegevoegd: 09-07-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Heerlijke honing, voor door de yogurt en thee.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 284