Klanten geven ons een

1288 reviews
9.6 10.00
Neel - 9
Pluspunten
mijn ervaring is in een woord uitstekend,kan niet beter.
Verbeterpunten
N.v.t.

Reviews van klanten bij Honingonline.nl

Honing in onze webshop is direct afkomstig uit de ambachtelijke imkerij De Valksche Bijenhof.

Inmiddels hebben wij de ze webshop met rauwe honing van de imker al een aantal jaar. Vrijwel alle gebruikers van onze producten zijn zeer tevreden over de smaak en de kwaliteit van de honing. Benieuwd hoe wat andere klanten precies van onze producten vinden?

Lees dan hieronder alle productreviews van onze klanten!

Nanette

(H)eerlijke honing!

  • Review toegevoegd: 28-07-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Normaliter bestel ik de (h)eerlijke honing die uit NL komt van NL imkers. Wilde deze amandelhoning uit Spanje eens proberen. Het is inderdaad een (h)eerlijke volle honing. Ik gebruik deze in mijn eigen gemaakte granola. Maar ook bij een stukje pittige kaas is deze zalig!

Geverifieerd

Dawn Mulder

gekristalliseerde boekweithoning

  • Review toegevoegd: 22-07-2020
  • Gemiddelde Score: (1)

Het potje boekweithoning dat ik ontving was voor het grootste gedeelte versuikerd. Ik vroeg mij af hoe lang dat al op de plank had gestaan. Ik vind vloeibare honing veel lekkerder. Als ik het nog eens bestel, hoop ik dat het helemaal vloeibaar is, anders gaat het de volgende keer meteen retour.

Melanie Koerts

Salie in snoepje is geweldig

  • Review toegevoegd: 17-07-2020
  • Gemiddelde Score: (4)

Het kruid Salie verwerken in een snoepje is een zeer goed idee! In deze vorm is het lekkerder dan als kruid zelf.
Ik heb het uit pure nieuwsgierigheid gekocht en mijn nieuwsgierigheid is goed vervult. Het zijn snoepjes waar je lang van kan genieten en ze dus niet achter elkaar op eet.

Geverifieerd

Melanie Koerts

Verrassend

  • Review toegevoegd: 17-07-2020
  • Gemiddelde Score: (4)

Een verrassend snoepje als je geen idee hebt wat je ervan moet verwachten. Ook dit snoepje is een (h)eerlijke snack. Het voordeel ervan is dat je aan 1 al heel lang tevreden bent, dus niet de neiging hebt om ze achter elkaar op te eten.

Geverifieerd

Melanie Koerts

Even wennen, maar daarna..

  • Review toegevoegd: 17-07-2020
  • Gemiddelde Score: (4)

Het is even wennen aan de smaak, maar eenmaal gewend, zijn het lekkere snoepjes. Goed te gebruiken als een lekkere snack.

Geverifieerd

Melanie Koerts

Heerlijk, té lekker

  • Review toegevoegd: 17-07-2020
  • Gemiddelde Score: (4)

Het is een goed smeerbare honing, eigenlijk voor mij te lekker want gebruik er ruim van. Daarom ook een grote pot dit keer zodat deze niet gelijk leeg is. Op alles lekker, cracker, boterham, getoast brood, beschuit.

Olga

Erg lekker

  • Review toegevoegd: 14-07-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Bijzonder lekkere honing, erg zacht en vol van smaak!

Olga

Top product

  • Review toegevoegd: 14-07-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Het lekkerste honing, die ik ooit gegeten heb!

Marius Hamaker

Lekkere frisse honing

  • Review toegevoegd: 11-07-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Echt een heerlijke honing met een beetje een frisse smaak.

Ivan  Della Morte

Zalig lekker

  • Review toegevoegd: 09-07-2020
  • Gemiddelde Score: (5)

Zo lekker, bestel em gelijk nog een keer. Heerlijk zachte aromatische smeuïge Honig

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 505