Klanten geven ons een

504 reviews
9.5 10.00
Hossam Serag - 10
Pluspunten
N.v.t.
Verbeterpunten
N.v.t.

Reviews van klanten bij Honingonline.nl

Honing in onze webshop is direct afkomstig uit de ambachtelijke imkerij De Valksche Bijenhof.

Inmiddels hebben wij de ze webshop met rauwe honing van de imker al een aantal jaar. Vrijwel alle gebruikers van onze producten zijn zeer tevreden over de smaak en de kwaliteit van de honing. Benieuwd hoe wat andere klanten precies van onze producten vinden?

Lees dan hieronder alle productreviews van onze klanten!

Geverifieerd

Halima El Maimouni

Heerlijke honing, goede kwaliteit, grote potten

  • Review toegevoegd: 19-04-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Ik heb al ruim 15 jaar een graspollen allergie en kan niet zonder mijn hooikoortsmedicijnen tot vorig jaar. Ik eet nu bijna 2 jaar lang streekhoning van honingonline.nl en kreeg daar in het begin dagelijks lichtelijke hooikoortssymptomen van zoals jeuk in de oren etc maar naderhand minder tot geen symptomen en op het moment dat het gras bloeide waren de hooikoortssymptomen dusdanig minder geworden dat ik geen medicijnen ervoor hoefde te slikken wat ik heel bijzonder vind. Hopelijk dit jaar weer. De andere smaken vind ik ook lekker en ik geloof sowiezo in de geneeskracht van honing dus ik denk dat iedere honing iets goeds heeft daarom bestel ik zoveel mogelijk soorten op deze site en varieer ik.

M.Engelbracht

Mede

  • Review toegevoegd: 12-04-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Een mede a day keeps the docter away.
Tis heerlijk en topkwaliteit

M.Engelbracht

Honingzeep

  • Review toegevoegd: 12-04-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Deze zeepjes liggen tussen mijn kleding in de kast.
Goh... wat een lekker luchtje heb je op :)
Ja lekker he ......HONING met een BIJluchtje
HEERLIJK

M.Engelbracht

Kennismakingspakket

  • Review toegevoegd: 12-04-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Heel leuk en mooi pakket. Zo kan je eens iets anders proberen en de verschillen proeven. hele leuke potjes ook trouwens.
Pijs kwaliteit is top hier.

M.Engelbracht

Veluwse honing

  • Review toegevoegd: 12-04-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Heerlijke pure honing.
Top kwaliteit
levering snel en perfect ingepakt

Geverifieerd

Joyce Groet

Superlekker

  • Review toegevoegd: 11-04-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Superlekkere honing, zachte smaak en daardoor breed toepasbaar. Ik schep af en toe een kleinere pot vol uit de emmer. Dat gaat prima.

Geverifieerd

Elly Aanraad

Zacht voor de keel

  • Review toegevoegd: 05-04-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Heerlijke dropgelei,smaakt ouderwets lekker

Geverifieerd

Elly Aanraad

Zalige dropjes

  • Review toegevoegd: 05-04-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Deze dropjes smaken beter dan de honingdropjes in de winkels,komt omdat dit echte honingdropjes zijn,en ze smaken heerlijk

Geverifieerd

Elly Aanraad

Honing bonbons

  • Review toegevoegd: 05-04-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Heerlijke snoepjes,op mijn werk zijn ze er gek op.Ze smaken ook heerlijk

Geverifieerd

Karim Znagui Hassani

3 fantastische smaken

  • Review toegevoegd: 05-04-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Smaken allemaal erg lekker. Wanneer mijn kruidenthee een beetje is afgekoeld doe ik er standaard een lepel of 2 honing in. Goed voor de gezondheid, dat is het meest belangrijk.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 208