Klanten geven ons een

664 reviews
9.5 10.00
heleen - 10
Pluspunten
Duidelijke site, bestelling snel geleverd!
Verbeterpunten
N.v.t.

Reviews van klanten bij Honingonline.nl

Honing in onze webshop is direct afkomstig uit de ambachtelijke imkerij De Valksche Bijenhof.

Inmiddels hebben wij de ze webshop met rauwe honing van de imker al een aantal jaar. Vrijwel alle gebruikers van onze producten zijn zeer tevreden over de smaak en de kwaliteit van de honing. Benieuwd hoe wat andere klanten precies van onze producten vinden?

Lees dan hieronder alle productreviews van onze klanten!

Geverifieerd

A Alic

Zeer goed

  • Review toegevoegd: 18-06-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Zeer tevreden mooi grote pot voor mij handig om dat ik heel veel honing gebruik

Geverifieerd

Iris

Super lekkere honing

  • Review toegevoegd: 17-06-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

We hebben deze honing al meerdere keren besteld omdat het echt super lekker smaakt. Wij vinden de honing lekkerder dan de honing uit de winkels. Tegenwoordig kopen we grote potten omdat het zo snel op gaat. Maar de kleine pitjes zijn ook erg leuk en lekker, bijvoorbeeld als cadeau. Wij vinden dit een echte aanrader!

Geverifieerd

Iris

Super lekkere honing

  • Review toegevoegd: 17-06-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Dit is een leuk klein potje om cadeau te geven, maar je kunt het ook zelf gebruiken. De honing is super lekker.. een echte aanrader!

Mirjam Markesteijn

Smullen van de honing!

  • Review toegevoegd: 17-06-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Onze kinderen en ook die van onze vrienden kijken elke keer uit naar de nieuwe bestelling van de Echte honing! Een potje van 500 gram is echt niet genoeg, wij zijn heel blij met de 4 kilo-emmers heerlijke honing. Het gaat nl.in de pap, in de baksels, in de thee, op brood etc.etc. We kunnen er niet genoeg van krijgen!

Geverifieerd

Leon 

Heerlijke midle smaak

  • Review toegevoegd: 17-06-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Deze honing is echt super lekker en mild van smaak. Daar moet je wel een 4 kg emmer van bestellen anders blijf je bezig :-)

Product

Geverifieerd

Feikje

Lekker

  • Review toegevoegd: 15-06-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

De honing met noten is erg lekker, de noten liggen wel wat boven in de pot dus de honing wat dieper weghalen.

Ellen Van den Houten

Lekker

  • Review toegevoegd: 13-06-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

De honing ruikt een klein beetje naar koffie maar dit proef je niet. Zelf vind ik de honing vol en krachtig van smaak maar niet te sterk. Heerlijk in yoghurt.

Product

Ellen Van den Houten

Heerlijk

  • Review toegevoegd: 13-06-2019
  • Gemiddelde Score: (4)

Honing met vooral pompoenpitten. Smaakt heerlijk op een cracker of boterham. Heeft een heel milde zachte honingsmaak

C.J. Mulder

Honing kruidenwijn

  • Review toegevoegd: 12-06-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Een lekkere zoete wijn met een kruidige afdronk. Echt heel lekker.

G. H. Ketting

Olijfzeep

  • Review toegevoegd: 12-06-2019
  • Gemiddelde Score: (5)

Een heerlijk ruikende zeep.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 259