Klanten geven ons een

1750 reviews
9.5 10.00
Lisa - 9
Pluspunten
Bestel hier al jaren honing. Heerlijk, veel variatie, vernieuwing van producten, prijs kwaliteit en goede service. Ben zeer tevreden.
Verbeterpunten
N.v.t.

Pompoenhoning NL

Uniek! Deze Nederlandse pompoenhoning is een exclusief product, dat je in onze webshop kunt kopen. We oogsten geen grote hoeveelheden pompoenhoning, maar genoeg om jou van te kunnen laten snoepen! 

Pompoenhoning is een heerlijke milde honing, met een subtiele pompoensmaak. Wil je eens iets anders dan anders? Dan is deze pompoenhoning een aanrader!

  • Exclusief te koop bij HONINGonline
  • Rechtstreeks van de imker, koud geslingerd
  • 100% natuurzuiver
  • Nederlandse honing

Het verhaal van de pompoenhoning

Imker Gerard: "Op een mooie zonnige dag reed ik met een kar vol bijenkasten naar De Biesbosch, om de bijenvolken daar heerlijke Biesbosch-honing te laten winnen. Terwijl ik met het raam open op mijn gemakje tussen de akkerbouwbedrijven reed, rook ik ineens een heerlijke zoete lucht. Aan mijn linkerhand zag ik een groot veld vol met pompoenplanten. 8,5 hectare, zo kreeg ik later te horen.

'Wel pompoenen, maar geen bijenkasten. Dat is vreemd', zo dacht ik. Immers, zonder bijen weinig bestuiving en dus ook weinig pompoenen! Daarom heb ik contact met de akkerbouwer gezocht. Het bleek een biologische teler te zijn. "Zet maar bijen neer!", zo was zijn reactie toen ik hem voorgelegd had hoe belangrijk een goede bestuiving is. Enkele dagen later hebben we bijenkasten bij het pompoenenveld neergezet. De bijen vlogen fantastisch op de heerlijk geurende gele bloemen!

"Dankjewel," zei de bloem tegen de bij, "ik ben bestoven."
"Dankjewel," zei de bij, "ik heb mijn maag vol nectar."

Na een aantal weken was ook de pompoenenteler erg in zijn nopjes. Een recordoogst pompoenen aan zijn planten!
En wij als imkers? Juist, wij hebben hierdoor een aantal kilo's pompoenhoning kunnen oogsten! Het is een heerlijke milde honing met een volle fruitige smaak. Echt een aanrader!Pompoenhoning (NL)| groot

Pompoenhoning (NL)| groot

Uniek! Je kunt Nederlandse pompoenhoning exclusief in onze webshop kopen! Het is geen honing die we ..

€ 8,45 Excl. BTW: € 7,75

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1