Klanten geven ons een

2021 reviews
9.5 10.00
Nadia - 9
Pluspunten
Wie zoekt naar rauwe kwaliteitshoning en daaraan verwante producten is hier aan het goede adres. Een uitgebreid en interessant assortiment met veel uitleg op de website en acceptabele prijzen. Snelle levering en goede service.
Verbeterpunten
N.v.t.

Honing OUTLET

Regelmatig komt het voor dat er bij ons honing is die om een of andere reden blijft staan. Soms stond het gewoon achterin de schap, een andere keer zijn er even geen goede labels voorradig. Ook worden crèmehoning soorten door de warmte deels vloeibaar, waardoor het er minder mooi uitziet. Kortom, er zijn verschillende redenen waarom er bij HONINGonline wel eens potjes honing zijn waar we jou als trouwe klant tegen weggeefprijzen blij mee willen maken.

Op de productfoto is altijd te zien dat het om een outletproduct gaat, en in de omschrijving vertellen we duidelijk wat de reden dat het product in de outlet terecht gekomen is.

Om meerdere mensen blij te kunnen maken, reden er limieten voor het aantal producten per klant. In de omschrijving van het artikel staat het maximaal aantal dat je mag bestellen.

Als je een outletproduct besteld hebt, en wij hebben het niet meer voorradig, dan storten wij het bedrag terug.

== Outletproducten kunnen niet worden geruild! ==


Propolistinctuur 20%  ==OUTLET==

Propolistinctuur 20% ==OUTLET==

Propolistinctuur is een krachtig middel dat de weerstand verhoogt en ontstekingen tegengaat (natuurl..

€ 7,15 € 8,25 Excl. BTW: € 6,56

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1