Klanten geven ons een

1748 reviews
9.5 10.00
Jet - 10
Pluspunten
Heerlijke eerlijke honing, altijd goed van kwaliteit!
Verbeterpunten
N.v.t.

Proefpakketten

Mediterrane honing kopen? Dan ben je hier op het juiste adres! Mediterrane honing is 100% gemaakt door bijen van bloemen zoals tijm en rozemarijn. Honing van mediterraanse komaf heeft dan ook een geheel eigen unieke en vaak kruidige smaak. Wellicht ken je al Griekse honing? 

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij dergelijke honing ook kunnen leveren. Omdat deze bloemensoorten niet veel in Nederland voorkomen, is het logisch dat we de mediterraanse honing zelf niet kunnen oogsten. Landen zoals Griekenland, Spanje, Portugal en Bulgarije zijn de herkomstlanden van mediterrane honing. 

Echte eerlijke honing van de imker

HONINGonline is de webwinkel van imkerij De Valksche Bijenhof. Deze imkerij staat garant voor zeer goede kwaliteit Nederlandse honing. 

Met onze grote kennis van honing zijn wij op zoek gegaan naar 100% eerlijke mediterrane honing, direct afkomstig van betrouwbare imkers. Inmiddels hebben we enkele soorten mediterrane honing in ons assortiment opgenomen. Deze honing is als controlemaatregel uitgebreid geanalyseerd op echtheid, eventuele toevoeging van suikers en bestrijdingsmiddelen.

Kortom, deze mediterrane honingsoorten zijn van dezelfde kwaliteit zoals je van ons gewend bent. Nieuwsgierig geworden?

Ontdek de tijmhoning, rozemarijnhoning, citroenhoning, kastanjehoning, koffiebloesemhoning, sinaasappelhoning, eucalyptushoning, cederhoning, heidehoning, berghoning, lavendelhoning, woudhoning, wilde bloemenhoning, korianderhoning, klaverhoning en amandelhoning!


Kennismakingspakket 'Dark Honey'

Kennismakingspakket 'Dark Honey'

Ben jij een liefhebber van lekker sterke en krachtige honing? Dan hebben wij wat heerlijks voor je! ..

€ 17,25 € 19,15 Excl. BTW: € 15,83

Kennismakingspakket 'Spaanse honing'

Kennismakingspakket 'Spaanse honing'

Honingliefhebbers, opgelet! Nu 5 honingsoorten uit het zonnige Spanje in een proefpakket! Dus 5 unie..

€ 17,80 € 19,75 Excl. BTW: € 16,33

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2