Lavendelhoning

Lavendelhoning is een heerlijke en super gezonde honing. Deze lavendelhoning komt direct van de imker, midden uit de ongerepte natuur van Strandja! Lavendelhoning is ook nog eens super gezond!

Lavendelhoning ontstaat doordat honingbijen de nectar uit de duizenden paarse bloemetjes van de lavendelplanten verzamelen. Hiervan maken de bijen een overheerlijke honing, die zijn gelijke werkelijk niet kent!

De lavendelstruik is een winterharde struik die het hele jaar groen blijft. In de zomer krijgt de struik blauw- paarse bloemen en verspreiden een aangename zuivere lavendelgeur. De lavendelstruik wordt veel gekweekt. Van lavendel wordt dan bijvoorbeeld etherische olie, cosmetica, zeep of parfum gemaakt.

De imker oogst van de overschotten honing die in de bijenkast. Aan deze honing wordt nadat het koud geslingerd is niets toegevoegd, maar komt rechtstreeks in de glazen pot.

Deze gezonde honing heeft zoals je wellicht ook zou verwachten een heerlijke typische kruidige smaak, maar juist niet te sterk.

Lavendelhoning is een echte aanrader voor de fijnproever!


Lavendelhoning (EU) | middel

Lavendelhoning (EU) | middel

Lavendelhoning van de imker is werkelijk verrukkelijk! De smaak is licht kruidig met een beetje een ..

€ 5,35 Excl. BTW: € 4,91

Lavendelhoning (EU) | groot

Lavendelhoning (EU) | groot

Lavendelhoning staat bekend om zijn heilzame en kalmerende eigenschappen. Lavendelhoning wordt gemaa..

€ 8,45 Excl. BTW: € 7,75

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2