Honing uit de Betuwe

Echte Betuwse honing van de imker: een heerlijke lokale honing. Ieder jaar plaatst imkerij De Valksche Bijenhof een groot aantal bijenlasten in de Betuwe. Omdat fruittelers er om vragen. De tienduizenden miljoenen bloempjes van de fruitbomen moeten door onze bijen bestoven worden. Anders komt er geen fruit aam de boom. Als dank ontvangen de bijen er honing voor terug. Heerlijke verse bloesemhoning.

Maar de bijen kijken wel ietsje verder dan alleen maar naar de bloesem. Het voorjaar is werkelijk een gouden tijd! Talloze andere struiken zoals wilgen leveren ook nectar en stuifmeel voor heerlijke wilgenhoning. Ook zijn er vele planten die bijen bezoeken. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de knalgele wegbermen. 

Deze streekhoning uit de Betuwe bestaat uit een grote mix van allerlei bloemen, die met name in het voorjaar bloeien. Daardoor bevat deze honing bijzonder veel voorjaarspollen. Veel mensen met hooikoorts hebben last van deze pollen. Kom je uit de Betuwe en heb je last van hooikoorts? Probeer dan eens deze lokale honing van de imker uit de Betuwe!

VERS IN ONS ASSORTIMENT!


Streekhoning uit de Betuwe | middel

Streekhoning uit de Betuwe | middel

Streekhoning uit de Betuwe is een heerlijke lokale honing, direct van de imker. Deze Betuwse honing ..

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,54

Streekhoning uit de Betuwe | groot

Streekhoning uit de Betuwe | groot

Heerlijke lokale honing, direct van de imker uit de Betuwe. Deze Betuwse honing heeft een uniek frui..

€ 7,95 Excl. BTW: € 7,29

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2