Klanten geven ons een

2020 reviews
9.5 10.00
Wendy - 9
Pluspunten
De propoliszalf gebruik op de mok bij mijn paard.. Dit werkt goed, is makkelijk aan te brengen, ruikt lekker en de mok wordt langzaam maar zeker minder.. Mok is lastig te bestrijden en heb wel meerdere tubes nodig. Ik gebruik het ook voor mezelf bij wondjes..
Verbeterpunten
N.v.t.

Honing uit de Gelderse Vallei


Gelderse Vallei-honing is een lokale honing van de imker. De Gelderse Vallei ligt tussen de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe ingeklemd. De bijen verzamelen voor het maken van deze honing nectar van bloemen die voorkomen in de Gelderse Vallei. Van distels, bramen, vogelkers, klaver, lindebomen, wilgenroosje enz. Door de mix van zoveel soorten nectar kan het gebeuren dat niet ieder potje honing exact dezelfde geur en kleur heeft.

In de Gelderse Vallei komen veel biologische boerderijen voor met zeer bloemenrijke graslanden. Tussen deze agrarische gebieden bevinden zich tientallen landgoederen en natuurgebieden.

  • Ieder potje een eigen unieke smaak
  • Rijk aan pollen, heilzaam tegen hooikoorts
  • 100% puur natuur, Nederlands product

Woon je op de Veluwe en heb je last van hooikoorts? Door deze honing dagelijks in te nemen kan deze honing jou helpen de klachten te reduceren. Begin vroegtijdig (voordat de pollen in de natuur vrijkomen) met het innemen van deze honing om een immuunsysteem op te bouwen. Voor meer informatie over honing en hooikoorts zie veelgestelde vragen.


VERS IN ONS ASSORTIMENT!


Honing uit de Gelderse Vallei | middel

Honing uit de Gelderse Vallei | middel

Heerlijke lokale honing, direct van een imkerij uit de Gelderse Vallei. Deze valleihoning heeft een ..

€ 5,75 Excl. BTW: € 5,28

Honing uit de Gelderse Vallei | groot

Honing uit de Gelderse Vallei | groot

Gelderse Valleihoning: (h)eerlijke lokale honing, direct van een imkerij. Deze honing heeft een voll..

€ 8,95 Excl. BTW: € 8,21

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2