Klanten geven ons een

1217 reviews
9.5 10.00
sjon - 9
Pluspunten
Heb meerdere producten besteld en ontvangen. Bij de verschillende producten proef je duidelijk verschil in samenstelling van de bloemen. Een groot voordeel van de rauwe honing is dat alle goede stoffen zijn behouden en je hier voordeel bij hebt wanneer je dit in lauwe warme/koude producten verwerkt.
Verbeterpunten
N.v.t.

Honing Gelderse Vallei

Vallei Honing is een lokale honing van de imker. De bijen verzamelen voor het maken van deze honing nectar van bloemen die voorkomen in de Gelderse Vallei. De Gelderse Vallei is een gebied in Nederland dat tussen de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe ligt ingeklemd. In de Gelderse Vallei liggen o.a. Ede, Barneveld, Scherpenzeel, Amersfoort, Leusden Nijkerk en Voorthuizen.

De Gelderse Vallei is een vruchtbare streek. Hier komen veel biologische boerderijen voor met zeer bloemenrijke graslanden. Tussen deze agrarische gebieden bevinden zich tientallen landgoederen en natuurgebieden zoals bijvoorbeeld Landgoed Appel.

  • Ieder potje een eigen unieke smaak
  • Rijk aan pollen
  • 100% puur natuur

De Gelderse Vallei Honig wordt gewonnen in de maanden mei - augustus. De bijen verzamelen hiervoor de nectar van zeer veel verschillende bloemen. Zomaar wat soorten honing die een Vallei Honing voorkomen afkomstig van distels, bramen, lindebomen, wilgenroosje, enz. enz. Door de mix van zo veel soorten honing komt het voor dat niet ieder potje honing exact dezelfde geur en kleur heeft.

VERS IN ONS ASSORTIMENT!


Honing uit de Gelderse Vallei | middel

Honing uit de Gelderse Vallei | middel

Heerlijke lokale honing, direct van een imkerij uit de Gelderse Vallei. Deze Valleihoning heeft een ..

€ 4,95 Excl. BTW: € 4,54

Honing uit de Gelderse Vallei | groot

Honing uit de Gelderse Vallei | groot

Valleihoning: (h)eerlijke lokale honing, direct van een imkerij uit de Gelderse Vallei. Deze Valleih..

€ 7,95 Excl. BTW: € 7,29

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2