Klanten geven ons een

1037 reviews
9.5 10.00
Viviënne Huberts - 10
Pluspunten
De produkten kwamen goed verpakt aan en ik had ze snel in huis. Beide honingen Veluwse heidehoning en honing/drop Keelgelei zijn echt heerlijk, ik ben heel tevreden met mijn eerste kennismaking met deze webwinkel.
Verbeterpunten
N.v.t.

Speculaashoning

Ren jij ook altijd meteen naar de winkel wanneer alle Sinterklaas lekkernijen in september weer in de winkels liggen? Voordat je het weet moet je namelijk weer een paar maanden wachten tot je je misselijk kunt eten aan kruidnootjes, chocoladeletters en speculaasbrokken. Het enige nadeel is alleen dat het allemaal zo ongezond is. Maar daar hebben we wat op bedacht!

We hebben een hele dikke créme honing gemaakt. Dit is pure rauwe honing van de imker, zonder toevoegingen. Door het van tijd tot tijd te roeren op een temperatuur van ca. 12 graden wordt de structuur erg dik. Aan deze dikke honing is een unieke mix van specerijen (kaneel, koriander, nootmuskaat, kruidnagelen, piment, kardamom, raapolie) toegevoegd, waardoor een fantastische speculaas smaak ontstaat!

Honing met speculaas heeft een fantastische smaak en is heerlijk op de boterham, of om te combineren met taart of zuivelproducten


Speculaashoning | klein

Speculaashoning | klein

Honing met Speculaas is een heerlijke en gezonde delicatesse! Ontdek zelf de fantastische smaak van ..

€ 3,95 Excl. BTW: € 3,62

Speculaashoning | middel

Speculaashoning | middel

Honing met Speculaas is een heerlijke en gezonde delicatesse! Ontdek zelf de fantastische smaak van ..

€ 5,75 Excl. BTW: € 5,28

Speculaashoning | groot

Speculaashoning | groot

Dol op speculaas? Probeer dan zeker eens deze gezonde combi van Honing met Speculaas! Ren jij ook al..

€ 8,25 € 9,75 Excl. BTW: € 7,57

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3